Arxiu per a la Categoria de ‘VIDEOS’

PROJECTE GRIMM

Sábado, Enero 14th, 2012


Encetem l’any fent una celebració. El 200 aniversari de la 1ª publicació de “Contes per a la infància i la llar”. Amb aquesta excusa meravellosa hem construït un xicotet espectacle teatral que recull històries del Germans Grimm i cançons alemanyes de l’època. Un projecte que pretén ficar al seu lloc la gran labor dels recopiladors d’històries. I com no, portar el teatre a xicotets espais, on puga’m gaudir en primera persona d’aquesta proposta pensada per a escoltar-la al costat de la llar. Escoles, biblioteques i associacions són el nostre objectiu per a difondre aquesta nova proposta:

Pica ací per a vore FOTOS i un VIDEO del nostre espectacle:

(más…)

EL NOSTRE PRIMER KARAOKE

Martes, Febrero 8th, 2011

Ací teniu el nostre primer Karaoke. Una ferramenta més per a treballar en el aula: aprendre idiomes, millorar la nostra entonació i sobretot, sobretot per a gaudir. Ja que estem en l’hivern i estem creant cançons per a totes les estacions de l’any, que millor per al fred que cantar aquest Karaoke a la vora del foc.

    Karaoke per als més menuts que encara no saben ben bé llegir.
    El vídeo està amb la veu i la música originals per anar relacionant les lletres.


    Karaoke pensat per a xiquets (i els que encara seguixen sent-lo). Posa a prova la teua concentració, lectura i afinació:

JORNADES D’ECONOMÍA SOCIAL

Jueves, Enero 20th, 2011

Com tots els anys la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, FEVES Societats Laborals y FEVECTA han engegat la seua campanya d’Economia Social amb l’objectiu de fomentar i donar a conèixer les cooperatives i les societats laboral.

Rodamons teatre porta més de 10 anys apostant per aquesta forma d’organització en tractar-se d’una de les quals més retraten el nostre caràcter i la nostra filosofia de funcionament. Divendres que ve 21 de gener es presentarà un reportatge audiovisual del que som protagonistes com a emprenedors en economia social. Va ser gravat el passat 12 de desembre en el teatre de l’Olleria (València).

Esperem que gaudiu amb ell:

I ací teniu algunes fotos des de d’arrere de la gravació:

TRENCACLOSQUES AL RIU DE VALÈNCIA

Domingo, Julio 11th, 2010

Aquest és el video de l’última part de la sessió que varem realitzar el passat 25 d’abril en el Jardí del Túria, celebrant EL DIA DE L′ESPERANÇA que organitzava Intermón Oxfam i que enguany estava dedicat a L’ECUADOR.

És un conte de l’Ecuador contat expressament per a l’ocasió.

Trencaclosques per a Intermón from Antoni Navarro on Vimeo.

KAMISHIBAI AL BALADRE

Martes, Junio 15th, 2010

Ací teniu la llegenda dels vuit sols, base del projecte EDUCARTE, contada per l’alumnat de la escola Baladre amb la tècnica del KAMISHIBAI.

“La llegenda de la fundació de Sagunt” per l’alumnat del CEIP Baladre (Sagunt-Port) from pezenelagua on Vimeo.

XV Jornades de didáctica de la dramatització al CEFIRE de Sagunt

Jueves, Junio 10th, 2010

Fa temps que venim treballant en el món de l’educació. I des de fa un anys aquesta tendència s’ha tornat molt interessant, sobretot després de conèixer a la gent que treballa al Cefire de Sagunt.

Propostes tant interessant com el projecte EDUCAR-TE ens fa seguir de molt prop la formació del professorat i la nostra implicació com artistes en l’educació. Saber com es treballa a l’escola i com la nostra influència pot enriquir la formació de l’alumnat.

I com a exemple de formació per al professorat tinguérem el gust aquest passat 29 de maig d’assistir i formar part de les XV Jornades de didàctica de la dramatització. Ací teniu una xicoteta mostra de les jornades:

COMPANY DE CAMÍ

Domingo, Julio 5th, 2009

El passat 27 de Juny ens retrobarem amb Jacint en el poble de Alcàsser. El MOTIU: la fi de curs de la Colla de dolçaines Guirigall i els Dansarrels. L’acte va ser un veritable èxit; es van mostrar les danses tradicionals treballades pels/les dansarrels i es va realitzar un xicotet concert de dolçaines molt bé dirigit i executat.

El cas és que després de la nostra actuació ( en la qual gaudirem i vam fer gaudir al públic amb contes com el Caragol o cançons com la sefardí: La vela del Ajuar…) i d’haver arreplegat instruments, cables, bafles i altres (amb gran ajuda per part dels/as organitzadors/as), a l’eixida del Centre Cultural de Alcàsser, el nostre amic Jacint Hernández ( qui al costat d’altres músics compartirem actuacions en temps passats, fires medievals i sobretot moments màgics) ens va voler REGALAR aquesta RIBERENCA.

Encara que ho tornem a escoltar cent mil vegades se’ns seguirà esborronat la pell. GRÀCIES ARTISTA!!

SUSU BENITEZ: el hechicero

Viernes, Junio 5th, 2009

Us deixem amb aquest conte contat per un narrador valencià excepcional: SUSU BENITEZ.

Amb ell aconseguirem mostrar-vos dues coses: primer que podau apreciar el gran nivell de narradors i narradores orals que hi ha ara mateix a la Comunitat Valenciana, la seua experiència i professionalitat i segon l’ambient que es pot viure un dimecres a la vesprada en ple centre de la ciutat de València en una sessió de contacontes del CAFÉ DEL DUENDE.

Aquesta historia ‘el hechicero’, la hi hem escoltat contar moltes vegades però encara seguim gaudint-la com el primer dia. Què la disfruteu!


SUSU BENITEZ: El món de l’espectacle fa ja més de vint anys li va obrir les seues portes, més concretament el gran univers del teatre. Va anar en l’any 1993 quan va començar a contar històries del romancer castellà per carrers, places, i altres recintes del camí de Santiago. Narra per a tot tipus de públics, xiquets, joves, adults i altre públic sense classificar. Ha contat en tot tipus d’establiments, bars, teatres, carrers, places, cafès teatre, cases de cultura, cases d’intercanvi de parelles, sagristies, presons… En el seu ampli i nodrit repertori podreu trobar: contes àrabs (sobretot les anècdotes del Mula Nasrudin), històries del romancer castellà, llegendes de l’Àfrica negra, contes xinesos, contes del mediterrani, algun conte clàssic (això si, destrossat perquè ressorgisca de nou al ser contat), narracions d’autors/es contemporanis, i les quals li sorgisquen del seu cap.

PROJECTE COMENIUS

Miércoles, Junio 3rd, 2009

VIDEO de la Dansa Occitana “Ai vist lo lop”
amb la col·laboració del grup Trencaclosques, interpretant la peça musical.


Amb el títol de Trov@dares del Segle XXI els alumnes de l’I.E.S Eduardo Merello del Port de Sagunt i del Lycée Jean Vigo de Millau han rodat una pel·lícula basada en la llegenda del trobador Guillem de Cabestany.

(más…)

BAÑOS DE LA ENCINA

Martes, Agosto 5th, 2008

La fortalesa de Bury-al-Hamman en Baños de la Encina (Jaén).

Actuació: Baños de la Encina(Jaén).

Motiu: ‘Noche andalusí de la rosa’,

La tarde-noche del 26 de julio, la plaza Mayor de la villa de Baños de la Encina abraza su pasado. Las guerras pretéritas dan paso a un encuentro cultural con la paz de los pueblos; el ecuestre intercambio de rosas entre caballeros y damas, ya sean castellanos y morunas o morunos y castellanas, se arropa en una noche cargada de cultura, espectáculo y encuentro.

(más…)