SUSU BENITEZ: el hechicero

Us deixem amb aquest conte contat per un narrador valencià excepcional: SUSU BENITEZ.

Amb ell aconseguirem mostrar-vos dues coses: primer que podau apreciar el gran nivell de narradors i narradores orals que hi ha ara mateix a la Comunitat Valenciana, la seua experiència i professionalitat i segon l’ambient que es pot viure un dimecres a la vesprada en ple centre de la ciutat de València en una sessió de contacontes del CAFÉ DEL DUENDE.

Aquesta historia ‘el hechicero’, la hi hem escoltat contar moltes vegades però encara seguim gaudint-la com el primer dia. Què la disfruteu!


SUSU BENITEZ: El món de l’espectacle fa ja més de vint anys li va obrir les seues portes, més concretament el gran univers del teatre. Va anar en l’any 1993 quan va començar a contar històries del romancer castellà per carrers, places, i altres recintes del camí de Santiago. Narra per a tot tipus de públics, xiquets, joves, adults i altre públic sense classificar. Ha contat en tot tipus d’establiments, bars, teatres, carrers, places, cafès teatre, cases de cultura, cases d’intercanvi de parelles, sagristies, presons… En el seu ampli i nodrit repertori podreu trobar: contes àrabs (sobretot les anècdotes del Mula Nasrudin), històries del romancer castellà, llegendes de l’Àfrica negra, contes xinesos, contes del mediterrani, algun conte clàssic (això si, destrossat perquè ressorgisca de nou al ser contat), narracions d’autors/es contemporanis, i les quals li sorgisquen del seu cap.

fer un comentari per a “SUSU BENITEZ: el hechicero”

  1. susu va dir:

    Gracias compañer@s de Rodamons, por dejarme un rinconcito, lo fantastico es que exista un grupo de grandes músicos y grandes personas como vosotros.

Deixa una resposta