Presentació

Estàs al bloc de TRENCACLOSQUES. Aquest és el nostre quadern de bitàcoles, un lloc que retracta el nostre continuo viatge a través de la música i el teatre.

Un espai lliure, interactiu i cultural on ficarem al vostre servei la nostra imaginació i la vostra curiositat.

Som una formació musico-teatral i teatre-musical que des de l’any 1996 ens dediquem als contes, a la música tradicional, les narracions, les cançons, els romanços… i tot això, sempre ha estat amanit amb el contacte direct amb el públic i la participació del mateix. Ens fem acompanyar per instruments tradicionals i antics con la viola de roda, cromorn, txalameau, tarota, panders i tambors…per poder recuperar els sons del passat i actualitzar els seus continguts.

Des de el principi dels nostres principis, els contes i la tradició oral han format part de la base del nostre treball; considerem que hi ha una gran quantitat d’ells que han servit i serveixen per a educar, per a estimular la imaginació, per a relacionar-se, per a passar una bona estona…Som missatgers de la cultura popular. La nostra música i les històries estan adaptades a les característiques actuals del món que ens rodeja.

El nostre destí és el d’un rodamón, sempre rodant. La nostra essència està al directe, tal vegada en qualsevol carrer, qualsevol plaça, allà on ens porte el só dels tambor ens pugam trobar.

fer un comentari per a “Presentació”

  1. aicha va dir:

    Hola somos de el colegio martinez torres keria decir ke estuvo bien lo de el jueves esperamos ke bengais el otro jueves y que cantemos la de mira consona

Deixa una resposta