Arxiu per a la Categoria de ‘INSTRUMENTS RECICLATS’

PROJECTE VITRALL III

Domingo, Marzo 6th, 2011

Ací teniu més exemples de la gran imaginació que posseeix l’alumnat de l’escola MARTINEZ TORRES d’Aldaia. Amb elles i ells estem treballant el PROJECTE VITRALL.

No volíem deixar passar l’ocasió, (encara que va ser un dels primers treballs del projecte) per a mostrar tots els instruments reciclats que han elaborat i els noms que van imaginar per a les seues creacions.

Vos convidem a jugar. Sabries identificar cada instrument amb el seu nom?

(más…)

EDUCARTE A ALDAIA

Jueves, Noviembre 25th, 2010

Ací teniu un dels primers fruits del projecte EDUCARTE de l’Escola Martínez Torres de Aldaia. El projecte està basat en la idea d’un VITRALL.

“La història i l’art estan incomplets, falten trossos del taulell i no tenim una visió completa del món. Treballarem per a recuperar eixa part incompleta que bé per oblit o per ignorància ens ha deixat una dibuix minvat”

Recuperem material d’un sol ús per a profit de la imaginació i per què no, de la música i l’escolta. Ací podeu gaudir del gran talent de l’alumnat de 3º i 4º:

No oblides punxar damunt de cada foto per a ampliar-la.


“BIBLIOTECA SONORA”

Lunes, Agosto 2nd, 2010

Aquests són alguns dels instruments reciclats que estem elaborant, introduint en els nostres espectacles, concerts i desenvolupant per a tot tipus de projectes: com per exemple el proyecto EDUCAR-TE en l’Escola de Baladre.

BASTIDOR DEL CEL

MATERIAL: claus, cargols rovellats, broques i el bastidor de la iaia.

SONA COM : quan s’obri el cel, quan apareix un personatge fantàstic.

This movie requires Flash Player 8

(más…)

PROJECTE EDUCAR-TE: els quotidiàfons

Domingo, Mayo 23rd, 2010

Aquest són alguns dels instruments reciclats que estem elaborant, portant amb nosaltres al camí, i desenvolupant per al projecte EDUCAR-TE de en l’Escola de Baladre. Encara que obrirem un espai nou per aquesta recopilació ja podeu tastar un bon grapat al WIKI del BALADRE.

BASTIDOR DEL CEL

(más…)