PROJECTE VITRALL III

Ací teniu més exemples de la gran imaginació que posseeix l’alumnat de l’escola MARTINEZ TORRES d’Aldaia. Amb elles i ells estem treballant el PROJECTE VITRALL.

No volíem deixar passar l’ocasió, (encara que va ser un dels primers treballs del projecte) per a mostrar tots els instruments reciclats que han elaborat i els noms que van imaginar per a les seues creacions.

Vos convidem a jugar. Sabries identificar cada instrument amb el seu nom?

ELS INSTRUMENTS (no oblides clicar sobre la foto per a ampliar-la):ELS NOMS:
GUITÓN, RALLET DE MAR, BOTELLA MUSICAL, MARACÁN, RIS I RAS COM SONARÀ, CARRASCA EN EL TREN, GITAFÓN, CAPELOPE, FLAUTA-PAN, SILBATÓFONO, BOTELLA QUE BUFAS, TAMBORHEITOR (eis!!), KABUKA,TA-TAMBOR, TAMBOR DE LA TRIBU DE ALDAIA, MARACATAMBOR, CASCADA, BAM-BAM, BOTELLARRÒS, CORDA-LENTO, TERA-COPS, BOTE-COR (ooohhh!!), MARACA TOM-TOM, CASIGOMAS, GUITA-GOT, GUITARRETA, GUITAFÓN, BOTELLAMARAC, MARACANIMALS, MARACANTÍN, MARATAPÓ, PLUJOFÒN, PAL DE PLUTJA, MARACATÁ, MARAQUES, LA ESCAYOLA, TAMBOR DE PVC, TAMBOR, BOTELLÓFONO, MARAQUETA, MARACA DE MAR, SILBATÓFONO, COCOMAN, UN PALO Y UN ACTIMEL, MARARAQUES, BOTELLA-TERRA, CUBO DE ORXATA, TABALET, TUBO PERCUTIDO, VENTÒFON, VASOYOGURT, PALLETES, CAJA-CARTÓN-PALABRAS, GUITARRITA.

Etiquetes: ,

Deixa una resposta