PROJECTE VITRALL VI

A manera de ràpid resum (si voleu més informació només heu de ficar-vos en contacte amb nosaltres) vos direm que el projecte Vitrall arriba a la seua fi. Després d’haver treballat una llegenda arreplegada per Cecilia Bóhl de Faber (Fernán Caballero), haver dansat amb una composició de Cécile Chaminade i inspirar-nos en la vida de Clementina Arderiu per a recitar poemes; arribem a la recta final del projecte.

Vos presentem el treball que va ha realitzar part de l’alumnat de l’Escola Martínez Torres d’Aldaia. Aquesta és la primera aproximació per a la construcció d’un KAMISHIBAI basat en ‘La niña de los tres maridos’, conte arreplegat per Cecilia Bóhl de Faber (Fernán Caballero).

No oblides clicar sobre les fotos per a ampliar-les."Sebastián López"

Sebastián López, Sara Marin, Sara Kebir i Sara González.


Santiago Lorente, Rafa Exojo, Pau Aguado i Patricia.


Najib Vedejo, Marta Folgado, Laura Camacho i Jorge Córcoles.


Jessica Escrich, Dunya Enakhli, Carlos Valencia i Angel Losa.


Andrea Fernández, Ana Bonillo, Alfonso Capilla i Alex Vera.


Alex Morata, Alejandro Saiz i Alba Osma.

Etiquetes: ,

Deixa una resposta