PROJECTE GRIMM


Encetem l’any fent una celebració. El 200 aniversari de la 1ª publicació de “Contes per a la infància i la llar”. Amb aquesta excusa meravellosa hem construït un xicotet espectacle teatral que recull històries del Germans Grimm i cançons alemanyes de l’època. Un projecte que pretén ficar al seu lloc la gran labor dels recopiladors d’històries. I com no, portar el teatre a xicotets espais, on puga’m gaudir en primera persona d’aquesta proposta pensada per a escoltar-la al costat de la llar. Escoles, biblioteques i associacions són el nostre objectiu per a difondre aquesta nova proposta:

Pica ací per a vore FOTOS i un VIDEO del nostre espectacle:


Ací teniu un petit videoclip que hem elaborat del nostre últim espectacle CONTES DELS GERMANS GRIMM. En ell podeu veure′ns en directe cantant la Cançó dels Grimm que forma part de l’actuació. L′enregistrament està realitzat en el Teatre Municipal de l′Olleria aquest passat 4 de desembre. Amb aquesta cançó hem volgut fer un xicotet homenatge a la gran labor de tots els que van recopilar històries i van saber veure el tresor que es trobava darrere de cada paraula.

FOTOS (pica sobre elles per a fer-les més grans).

Deixa una resposta