COMPANY DE CAMÍ

El passat 27 de Juny ens retrobarem amb Jacint en el poble de Alcàsser. El MOTIU: la fi de curs de la Colla de dolçaines Guirigall i els Dansarrels. L’acte va ser un veritable èxit; es van mostrar les danses tradicionals treballades pels/les dansarrels i es va realitzar un xicotet concert de dolçaines molt bé dirigit i executat.

El cas és que després de la nostra actuació ( en la qual gaudirem i vam fer gaudir al públic amb contes com el Caragol o cançons com la sefardí: La vela del Ajuar…) i d’haver arreplegat instruments, cables, bafles i altres (amb gran ajuda per part dels/as organitzadors/as), a l’eixida del Centre Cultural de Alcàsser, el nostre amic Jacint Hernández ( qui al costat d’altres músics compartirem actuacions en temps passats, fires medievals i sobretot moments màgics) ens va voler REGALAR aquesta RIBERENCA.

Encara que ho tornem a escoltar cent mil vegades se’ns seguirà esborronat la pell. GRÀCIES ARTISTA!!

2 respostes per a “COMPANY DE CAMÍ”

  1. Jacint J. Hernández va dir:

    Bé, com ja vos deia a la verssió castellana de la vostra pàgina, si vosaltres no vos canseu d’escoltar la Riberenca, jo no em cansaria ni de cantar-vos, ni de compartir escenari amb vosaltres, gràcies per tot el que m’heu ensenyat en eixos 3 anys que anarem per eixos pobles i fires que tant gaudirem juntament: Rodamons i Cru.
    Fins Aviat, Amics !!!!

  2. trencaclosques va dir:

    Hem compartit un camí (un bon camí) i hem aprés moltes coses junts…d’allò sempre estarem ben orgullosos!!

Deixa una resposta