‘LO QUE AGOSTO MADURA, SEPTIEMBRE LO ASEGURA’

Aquest agost estarem treballant repertori nou per als nostres concerts.

Cançons estrenades ja (com és el cas de la foto, en la nostra última sessió de el Café del Duende), altres inèdites, uns altres són projectes que encara giren entorn al nostre cap i altres que sorgeixen ràpides esperant impacients que les cantem al carrer.

Cançons que duen impregnades històries; que ens enlluernen, que potser mantenen intactes imatges ancestrals que encara ens persegueixen en la consciència, ritmes tel·lúrics que ens recorden tal vegada un somriure, una manifestació espontània perduda, una innocència repetida….

Noves cançons amb sabor a carnaval, a rumba catalana, a jota, a danses ancestrals, cançons sefardites, amb lletra de Vicent Andrés estellés i moltes més…per que volem seguir l’estel que ens va marcar Un Camí d’històries (2004) y Illes Flotants (2006) i donar-nos altra volta de rosca.

Provar sobre l’escenari instruments nous com els quotidiàfons (instruments reciclats amb material que es rebutja diàriament), instruments d’altres cultures com el Saz (instrumentro de corda turc), instruments inventats com el firulete (espècie de txalameau de canonada) i com no, finalment desempolsar els nostres vells tambors de pell i fusta que ens han fet sentir la música des del principi dels principis.

Volem tornar renovades/ats d’aquest viatge estiuenc per l’esperit incessant de la música per a poder lluir aquestes noves creacions, i contar-vos AMB MOLT DE GUST noves històries.

Què no mori la creativitat!!!!

Deixa una resposta