ELS NOSTRES PASOS

Per una banda seguim preparant la culminació del PROYECTE COMENIUS que finalitzará el proper 20 d’Octubre en la Casa de la Cultura de la ciutat francesa de Millau, amb la repressentació del Concert de Confluència de les Tres Cultures elaborat exclusivament per aquest acte junt amb la projecció de la pel.lícula de la vida de Guillem de Cabestany. Junt a una proposta teatral i didàctica per a les escoles e instituts de aquesta ciutat.

I la posada en marxa el pròxim 16 de setembre del PROYECTE EDUCARTE en el CEIP BALADRE del Port de Sagunt (València). La durada del qual s’allargarà fins a la tercera setmana de desembre. En ella, al costat de responsables del Cefire de Sagunt treballarem braç a braç amb tot l’alumnat del col·legi. Emprendrem un projecte comú basat en la construcció d’una història per mitjà de diferents tècniques teatrals i els seus respectius instruments didàctics.

Deixa una resposta