INTERFOLK


Pinxeu sobre el disc i podreu veure la ressenya del nostre disc TOTA PEDRA FA… que ens dedica la revista INTERFOLK en el seu nº 41 de Juny.

En volgut des del nostre bloc fer-lis un homenatge a una revista que es dedica en la seua totalitat a la música folc espanyola. Es una revista de estructura amable i senzilla, amb un format de gran qualitat amb nombroses fotos en color i blanc i negre; el seu contingut es remet a donar informació sobre festivals, concerts, entrevistes a solistes i grups (amb una profunditat generosa). Cada número inclou un reportatge extens a un tema tradicional (instruments, músics…) i un regala un disc de un grup folc espanyol. Esta editada per la ‘Asociación Cultural El Almirez’ que no rep cap subvenció i es sufraga mitjançant subscripcions, vendes i publicitat.

Diuen de ells mateixos:

…INTERFOLK naix a Madrid a la primavera de 1998 de la mà de músics i afeccionats al folc, que sentíem la necessitat de l’existència d’un mitjà escrit i estable que informara de forma continuada sobre els grups i de les músiques que s’estaven creant i desenvolupant en el món del folc de tot el país.

Amb aquesta vocació generalista i integradora apareix la primera edició en el mes de novembre, amb un fort respatler de subscriptors que van apostar per aquest projecte des d’un principi, fins i tot sense haver-lo vist materialitzat. Aquesta confiança va motivar i va impulsar des d’un principi aquest treball, que des del seu inici ha eixit al mercat de forma ininterrompuda…

Enllaços de la revista:
Pàgina oficial de INTERFOLK.
Myspace de la revista INTERFOLK.

Deixa una resposta