Conte contat: “Els tres amics”

El marc on es produeix aquest conte és el Festival de ‘Paraules al vent’ de Silla; l’activitat són ‘contes rodats’: els contacontes visiten els parcs de Silla amb les seues bicis i deixen un conte o dos en cada espai.

El conte que podeu gaudir en aquest video és diu ‘Els tres amics’ i està contat a la forma i manera d’un narrador interactiu, un transmissor d’històries com és Vicent Adell, (el nostre Vicent). Les històries li son contades o llegides i a través del seu mirall de comunicador conta i refà l’història transmetent un legat cultural difícil d’oblidar després d’haver-ho sentit contar.

Però com diuen alguns: una imatge val més que mil paraules, així que aquí el teniu:


Trencaclosques durant el Festival de Contes el passat 4 de juliol.

Etiquetes:

Deixa una resposta