Un espai on poder comunicar-nos en llibertat: EL CAFÉ DEL DUENDE

‘Una cita a Samarkanda’ en el Café del Duende.

Erase una vegada un lloc amable on Trencaclosques va anar a actuar…..

El CAFÉ DEL DUENDE situat a la ciutat de València a la vora del riu i en el multicultural carrer túria, és un dels nostres espais amables favoritos en el nostre viatge interminable de contes i música.

El vídeo que habeu vist fou realitzat fa just un any a mans de l’inesgotable blogfessor ANTONI NAVARRO, un dels responsables de portar a terme el blog dels contacontes del café del duende: contacontes del cafe del duende, una pàgina molt recomanable que ens informa de la programació de cada dimecres al café del duende mitjançant uns articles sobre els contacontes, té informació actualitzada de les webs de tots els narradors/es que han passat per allí, de cafés d’altres llocs de la península on es realitza també una programació continuada de contacontes, festivals estatals e internacionals de narració oral; i tots els recursos informàtics actuals: vídeo, música, fotos, etc,etc…

Aquest passat dimecres també estiguerem allí. Aquest lloc màgic oferix al que puja al seu escenari una oportunitat única d’escolta; d’escolta amable i prolífera: una orella infectada de multitut d’històries que cada dimecres renova la seva creença inesgotable en la fantasia de l’unicorn de la narració.

I es allí on la gent que desitge saber ‘on es trobem’, en quina cosa estem capficats cada dia en el nostre lloc d’assaig, quines curiositats, músiques o relats ens estan inspirant per al proper espectacle, on volem indagar; per que ara i com; EL CAFÉ DEL DUENDE es el lloc ideal per a visitar-nos. Allí se’ns pot veure per darrere de l’escenografia, per sota de les robes, per sobre dels caps.

Etiquetes: , ,

Deixa una resposta