De nou en Petrés

Seguint amb el projecte COMÈNIUS amb FINLÀNDIA, el passat 22 de febrer en el col·legi de Petrés vam tindre unes sessions de treball amb els professors participants en el projecte. D’una banda, un grup de professors va treballar junt amb Vicent la construcció d’un kamishibai (teatre de paper) i la seua utilització.

Un altre grup de professors va treballar en l’aula d’informàtica sobre un programa informàtic que permet la creació de karaokes, element molt interessant per a la didàctica de les llengües en les aules (les cançons són una bona motivació per als xiquets).

Va haver-hi un tercer grup de professors que va treballar sobre tècniques de dramatització aplicades a la didàctica de les llengües. Per a finalitzar, es va fer una posada en comú dels tallers on es van poder observar els diferents treballs realitzats i intercanviar punts de vista.

Etiquetes:

Deixa una resposta