Una volta per la biblioteca de L’Eliana

El dijous, dia 1 de març, vam tindre l’oportunitat d’interactuar amb xicotets i grans lectors en la biblioteca de l’Eliana.
L’animació lectora va tindre lloc en un xicotet saló d’actes a què van assistir xiquets de diferents edats acompanyats dels seus pares, els quals van seguir amb gran atenció nostres històries i cançons.
Nosaltres seguim avant amb els Contes dels Germans GRIMM recordant este treball tan important que van exercir rescatant narracions i paraules que afortunadament no s’han perdut en el temps; és més, estes històries han servit i molt al món de la literatura, de l’educació, del cine, del teatre, de la psicologia… formen part de l’imaginari col·lectiu.
Vam disfrutar molt de l’espai ja que les biblioteques solen caminar escasses d’este i ens vam poder estirar amb els nostres instruments i els diferents objectes que ens acompanyen… Una experiència molt agradable per a tots.

Deixa una resposta