Endavant amb el projecte “Comènius” amb Finlàndia

És possible que últimament hàgeu observat poca activitat en el bloc; açò és degut a uns xicotets canvis i com sempre, alguna que altra complicació que esperem esmenar en no molt de temps…

Mentrestant i per a estar un poc al dia, vos podem explicar que el divendres 17 de febrer vam fer una intervenció en el col·legi de Gilet (com sabeu estem participant en un projecte educatiu “Comènius” sobre llengües en què participen el C.R.A. de La Baronia Baixa a Albalat, Petrés i Gilet, el CEFIRE de Sagunt, i una ciutat finlandesa anomenada Järvenpää.) Ja que hem començat el nostre treball amb la temàtica de les estacions de l’any, ara tocava treballar amb els xiquets LA PRIMAVERA i el KAMISHIBAI, i açò és el que vam anar a presentar-los (amb anterioritat, presentarem L’HIVERN a Albalat).
Va ser una experiència molt enriquidora per que els xiquets van rebre amb molt de gust l’activitat i van participar de forma activa cantant i acompanyant el ritme de la sessió. També el professorat implicat en este projecte va participar de la trobada i dels resultats de la intervenció.

El pròxim dia 22 tenim sessió amb els professors per a presentar i conéixer EL KAMISHIBAI, una instrument didàctic molt interessant per a utilitzar en les aules.

Etiquetes:

Deixa una resposta