PROJECTE EDUCARTE

ventofono

El grup TRENCACLOSQUES ha estat invitat a participar en el projecte “Un món d’arts” que el CEIP BALADRE de Sagunt-Port ha presentat a la convocatòria de la Conselleria de Cultura i Educació anomenat “Projecte Educarte”.


/

Estem molt contents que una escola com la de Baladre que compta amb una gran tradició de disseny d’activitats de didàctica de l’art ens haja demanat la seua col·laboració.

Fa temps que hem participat en activitats didàctico-artístiques al Camp de Morvedre bé a les Jornades d’Animació Lectora del CEFIRE de Sagunt, bé a les Escoles en Valencià, bé a les conferències organitzades per l’assessoria de NEE “Parlem d’educació” o al Seminari d’Animació Lectora del CEIP de Canet d’En Berenguer. Totes aquestes activitats ens han permés conéixer la comarca i valorar el treball que estan portant a cap els mestres del col·legi Baladre.

Aquest projecte s’endurà endavant en el primer trimestre de l’any escolar del 2010. Vos anirem informant puntualment de aquest event, de totes maneres si voleu saber més… CONTACTA AMB NOSALTRES.

Deixa una resposta