RODAMONS A LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

Dues dies hem estat compartint les nostres històries en la fira del llibre de València. Amb nosaltres han estat 7 grups de diferents col·legis de la Comunitat: de València cabdal, d’Albuixec, de Port de Sagunt i de Puçol.

També la fira serveix per a reunir-nos a uns quants contacontes (companys/es en el camí), per a riure de nou junts/es, xerrar (com no venint d’un/a narrador/a), prendre’ns ejem una cañita i gaudir de la companyia de Llorenç, Anna Ballester, Núria Urioz, Valentí piñol, Maricuela…

…Domingo Chinchilla, Susu Benitez i molts més …

Tornant al nostre treball, la fira del llibre és un lloc de infecció per a Rodamons: un lloc molt apropiat per a estrenar contes i músiques. Un lloc per a adaptar (segons les edats) les històries, les cançons, fins i tot les marionetes i els cants…aquesta és la nostra novetat més recent…

UN GAT DALT DEL TERRAT,un conte acumulatiu que és narrat amb marionetes posant l’accent en la participació del públic ( repetició de frases, endevinant animals,…), i que conta també amb una cançó encapçalant i finalitzant la història (cantada també pel públic), interpretada per descomptat amb la veu i amb instruments reciclats: el trombófono (com podeu veure a Vicent en la foto del principi), fet amb dos tubs de pvc i un guant; amb instruments quotidiàfons, com el fregador (tocat per Laura en la foto del principi) percutient sobre ell amb dos didals de cosir; i instruments acústics, com és la guitarra que tot el món coneix.
Una història que defineix amb molta veracitat el nostre treball actual amb els contes i la música.

Etiquetes:

Deixa una resposta