ANEM TIRANT…

ANEM TIRANT…AMB ALEGRIA

Hola, hola, hola… Pareix que no estem, però sí, seguim en la bretxa. Intentarem posar-nos al dia i no perdre corda. La nostra última publicació va tindre lloc a l’estiu i ja estem a la tardor, però què ha succeït en este lapsus? Unes quantes aventuretes… Al juliol, vam tindre l’oportunitat de presentar d’una forma diferent els balls i cançons tradicionals del Grup de dansa de Torrent i la Rondalla de Torrent… una bona acollida per part del públic, i inclús va aparéixer en els informatius de Canal Nou.

Van passar uns dies de descans que es van tancar amb sengles actuacions en les festes de Foios i La Yesa, i ja amb l’activitat escolar començada, hem tingut l’oportunitat de tornar a Santa Pola després d’uns anys, celebrar el 50 aniversari del barri de Jaume I a Alboraia, participar una vegada més en les Jornades de Teatre i Educació en el MUVIM i una visita a la Unió Musical de Benaguasil a fi de dinamitzar el seu auditori.

Al mig, cal ressaltar la suspensió del concert de Cultura Protesta, amb la participació de diferents grups i entre ells nosaltres, a Burjassot a causa de l’avís de temporal. Encara desconeixem la nova data per a realitzar l’esdeveniment però vos avisarem, no ho dubteu…

I com a punt final volem destacar el Premi 9 d’octubre en Cultura i Festes que van atorgar a Vicent a Alboraia, el seu poble natal. Un profeta en la seua terra. El dia de l’entrega de premis va ser tot prou emotiu… enhorabona!

Ara mateix ens disposem a passar estos primers dies de novembre a Cocentaina, en la Fira de Tots Sants, la més antiga del país. Vos invitem a conéixer-la encara que també hem de dir que si vos decidiu a visitar-la, aneu amb temps i paciència… és enorme. Ací tindrem diferents intervencions en en pati del Palau i allà mostrarem noves propostes: “Històries del Vent” i “Joguines Màgiques”. Procurarem portar imatges de quant succeïsca.

Bo, i continuem tirant, tirant…

Deixa una resposta