Ara fa molt de temps…

I efectivament, així ha sigut… Unes quantes coses han passat, totes prou agradables i volem compartir-ho un poquet amb vosaltres.
Quan ja estava molt prop de nosaltres l’equinocci d’estiu, vam ser a dos col·legis per a rematar el curs acadèmic: CEIP Guillem d’Entença en el Puig i el cole de Petrés. El primer ens va rebre amb una forta ventada que a males penes ens va deixar expressar-nos (no tenim imatges perquè totes van volar…) i el segon, amb un gran nombre d’activitats (arribàvem a casa a les 02’00h del matí…), però ambdós van ser molt divertides i reveladores. Esperem que es tornen a repetir!

Després ja entrats en l’estiu, vam tindre una nit de teatre d’estiu en família a Oropesa, just en el nucli antic, en la plaça de L’Església (no tot és Marina d’Or afortunadament). Una vetlada apoteòsica on vam connectar de meravella amb les persones que per allí es van acostar… Tots volien vindre com a públic en l’autobús que estàvem preparant… no vos pareix fantàstic?

Bo, ens queden dos cosetes més per comentar però tampoc volem saturar-vos d’informació… ens queda pendent…

Deixa una resposta