QUÈ HA PASSAT?

Des de la nostra estada a Xàbia fins ara ens ha passat de tot… en alguns col·legis ( en Onda, a Alboraia, a València, a Bétera…), en alguna que una altra sala (Sala Oxímoron), en algunes biblioteques (l’Eliana, Burjassot, Sant Joan de Moró…). També en la Fira del llibre de València, la de Chiva, la del Puig… i inclús hem arribat fins a Eivissa, en les Pitiusas… Quina meravella!

En totes i cada una d’estes intervencions hem gaudit de les diferents realitats que conformen la geografia. Ens hem retrobat amb amics a qui feia temps no véiem. També hem fet nous amics. Hem aprés un poc més del nostre treball, del “savoir faire” d’altres persones, d’altres formes d’estar amb nosaltres mateixos, i de nou hem constatat que quan s’oferix un treball amb contingut, la resposta mai es fa esperar…

No tenim imatges de tots els esdeveniments en què hem participat però vos deixarem unes imatges refrescants d’Eivissa. Esta illa ens ha permés detindre’ns uns minuts per a observar, escoltar, olorar i sentir este mar nostre a què cal cuidar. Aigua clara i remor de les onades. Quin paisatge!Quina tebiesa! Així es treballa molt a gust.

Hem tornat de l’illa fa uns dies i la roda torna a girar… Hui ens hem trobat amb els nostres amics finesos i tots els xiquets de Gilet, Albalat i Petrés, i els mestres de Finlàndia ens han regalat un instrument tradicional d’allà anomenat KANTELE, una espècie d’arpa xicoteta; ja vos mostrarem alguna fotografia perquè vos feu una idea.

Demà i despús-demà tenim unes quantes cites més i el dilluns, un any més comencem amb l’animació lectora per a instituts a Mislata. Ja vos anirem explicant les temàtiques d’enguany que són molt interessants…

Deixa una resposta