LES PASQÜES A XÀBIA

Des de fa uns quants anys, tenim el plaer de passar estos dies(para uns dies de festa, per a altres dies d’arreplegament) a Xàbia. Ací té lloc una Fira d’Artesania promoguda per l’Associació de Comerciants del Casc Històric d’esta població situada entre la muntanya i el mar amb un paisatge que et transporta i una llum alliberadora. Al voltant d’esta fira tenen lloc diferents activitats entre les quals es troben les nostres intervencions. Els dies 6, 7 i 8 d’abril a les 18′00 teníem cita amb tot aquell que estiguera interessat en els contes, la música i les cançons. Per a nosaltres este treball es convertix en recompensa ja que ens satisfà veure persones que ens esperen per a conéixer les nostres noves propostes.

Cal ressaltar que en una de les intervencions, la sessió està oberta perquè els xiquets i xiquetes, i com no, també els adults, puguen participar amb els seus contes i narracions. Núria, Pepe… són l’exemple de xiquets que d’un any per a un altre ens esperen per a poder contar-nos les seues històries. Inclús, com enguany va succeir amb Lluna, ens demanen cantar cançons que en anys anteriors hem interpretat… Igual que la primavera “tot el món l’espera”…
Per descomptat, tot açò també cal agrair-li’l a Mari Llidó, coordinadora de la fira que vetla pel bon desenrotllament de les activitats i possibilita la nostra estada a Xàbia.

Deixa una resposta