Comenius Regio Espanya/Finlàndia 1ªpart

Tenim el gust de informar-vos que estem embarcats en un nou projecte que durarà dos anys i en el que col·laborarem en diferents centres educatius, ajuntaments, escoles de música, instituts del Camp de Morvedre junt a diferents centres socials i educatius de Järvenpää (Finlàndia).

El proyecto Comenius Regio “Creando entornos sociales de aprendizaje en Europa” entre Gilet (España) y Järvenpää (Finlàndia) ha sido seleccionado por la Comunidad Europea a través de sus organismos nacionales.

De moment ací vos passe el Wiki que hem creat del projecte : WIKI COMENIUS REGIO ESPANYA/ FINLÀNDIA, en el que anirem ficant el desenvolupament dels diferents treballs que anem a posar en marxa.

I ací teniu el primer tast de les nostre visites a l’Escola pública de Petrés:

  • A partir de la nostra visita a l’Escola l’alumnat d’infantil junt al professorat farà un treball de comprensió, aprenentatge, recopilació de material entorn a la nostra proposta: La cançó de la Tardor:
  • El ball, la coordinació gestual, la psicomotricitat, són parts essencials en l’aprenentatge. La lletra en sí de La cançó es poesia. Hi ha motius, paraules noves dels que ens servirem per a treballar en l’aula.

  • La oïda, la interacció i el significat de les paraules fan del CONTE una extraordinària ferramenta de treball.

  • Els instruments reciclats, els instruments antics, també tenen una història i hi ha que contar-la:

  • De la nostra sessió soles queda el acomiadament i la festa. Celebrem tots i totes junts la benvinguda de La Tardor i del nou projecte:
  • Una salutació de part professorat que col·laborarà en aquest projecte:
  • Etiquetes:

    Deixa una resposta