Un espai on poder comunicar-nos en llibertat: la sala catarastrofeatro

E.A: ‘lloc insòlit, indescriptible i poc usual, d’incalculable valor per a l’esperança, i sorgit tal vegada del somni d’un nen.’


Foto de l’il·lustrador Roger Olmos

Erase una vegada un lloc amable on Trencaclosques va anar actuant….. Situat en el nucli antic del barri de Campanar, aquesta Sala va anar i és el nostre primer espai amable en el blog.

Aquest lloc en si té diverses formes. Un teatre: una sala on es programa tant teatre per a adult, teatre infantil, conta contes, concerts, com espectacles de clown.Una escola: on s’imparteix classes anuals de clown i teatre per a adults i per a adolescents; sent aquesta la seva sisena temporada.I una companyia: nascuda en el 2002, que treballa sobre l’aplicació en escena de la tècnica de clown, el teatre i la música. I desenvolupa i posa en escena diversos espectacles de manera professional.

    ¿per què un espai amable?

Feta a imatge i semblança d’un Clown, aquesta sala menuda oferix sense cap dubte un projecte meravellós per a ensenyar-nos a descobrir la fantasia: per mitjà de l’experiència viva del teatre, de la paraula suggeridora d’un conta contes o del misteriós passejar de la música…

Construïda: per a visitar, per a repetir i per a redescubrir. www.catarastrofeatro.com


Contes En-Cantats de Rodamons teatre a la Sala Catarastrofeatro l’últim diumenge de Gener del 08.

Etiquetes: ,

Deixa una resposta