Arxiu sonor:’El Cant de la Sibila’

This movie requires Flash Player 8
El Cant de la Sibila.

Aquesta música que sentiu és una adaptació per a Sac de Gemecs del ‘Cant de la Sibil·la’. El seu interpret és Rafael Gisbert “Cato”, i el disc que pertany aquesta cançó s’anomena ‘Ales i Arrels’. (Maqueta no editada de Rodamons , gravada en el Teatre Municipal de l’Alcúdia a l’any 2001).

Aquesta cançó fou gravada el mateix cap de setmana que el disc publicat per Rodamons ‘Confluència’ intentat reflectir els concerts en directe a les esglésies dels pobles on actuàvem. Per al directe d’aquests concerts i la seua gravació comptarem amb músics valencians de gran envergadura: (Rafael Gisbert “Cato”, Joansa Maravilla, Vicent Millo, Dani Miquel, Jacint Hernández, Josep Alcover i Pep Mama; aquesta peça és la mostra.

Què la gaudiu!

Etiquetes:

3 respostes per a “Arxiu sonor:’El Cant de la Sibila’”

 1. Rafel va dir:

  Un cant de la sibil·la mab molta força i amb l’atàvic so del sac de gemecs. Molt agraït per deixar-nos gaudir d’aquest so.

 2. Càndid va dir:

  sí !! espectacular

  enhorabona i gràcies per compartir això amb tothom

 3. trencaclosques va dir:

  De res. El seu artifice : Rafael Gisbert “Cato” té que estar ben orgullós. Esperem escoltar el teu sac de gemecs prompte…tal vegada quan anem a les illes aquestes festes del Pilar…. port ser

Deixa una resposta