DUES NOVETATS

Part de la escenografía de la nova obra de teatre:

El Kamishibai

LA PRIMERA NOVETAT

Nou projecte pedagògic que inclou una guia didàctica i un disc anomenat ‘TOTA PEDRA FA…’ : treball que recull amb la màgia del tres, tres contes, tres cançons i tres danses del nostre últim espectacle teatral Contes En-cantats i treballs anteriors.

Disc dedicat al treball en les aules, on es donen les eines necessàries per a una dinamització de l’educació a través del teatre i la música.

L’enregistrament està sent realitzat en Egoestudio-grabaciones, Port de Sagunt capitanejat per Eva Gómez, i amb l’estimable dedicació i confiança de Laura Miñarro. El resultat abans d’acabar és magnífic i estem ansiosos/as de que el pugueu escoltar. Tot això serà abans del 2009..

SEGONA NOVETAT

Estrena de la nova obra de teatre CONTES RODATS. Serà el 7 de diciembre a les 12.00 del matí en la. Serà el 30 de novembre a les 12.00 del matí en la Sala Catarastrofeatro situada en la/ c Mosén Rausell, 34 de València en el barri de Campanar.

La nova obra de teatre tindrà música i contes com és habitual en les nostres creacions; marionetes de fil, de sòl, i noves tècniques que ja estem desenvolupant. Com són el Kamishibai (teatre de paper) i els quotidiàfons (instruments sonors realitzats amb objectes i materials d’ús quotidians, de senzilla construcció , que produïxen sons mitjançant simples mecanismes d’excitació). I com no haurà poesia: Ja sonen les notes, senzilla cançó, duent les històries que viatgen pel món ; arriben contades, escrites al cor, cantades, pintades, tallades i tot…Una nit de lluna plena,passen coses, coses passen entre el cel i la terra…

Com vegeu no volem que el 2008 s’acabe sense haver afegit un poc de tendresa al món.

Etiquetes: , ,

Deixa una resposta