AVUI EN MISLATA

Un any més hem tornat a Mislata per tal de fer la nostra “invitació a la lectura” passant per uns quants dels instituts. Avui ha sigut el nostre primer dia i hem començat al IES MOLÍ DEL SOL, on hem sigut com sempre molt ben rebuts. Les nostres propostes van des de l’últim llibre publicat per Javier Sierra, “El maestro del Prado”, amb una història de misteri intrigant relacionada amb unes pintures, amb llegendes… Una història que Laura ens apropa per tal d’enganxar-nos. Vicent aquest any recupera la qüestió dels enigmes amb dibuixos i paraules, i jo, que torne amb contes, m’he decantat per Manuel Mújica Láinez i en concret, “Misteriosa Buenos Aires”. Entre tots fem un homenatge al nostre poeta Vicent Andrés Estellés ( aquest és el seu any…), uns quants romanços, la presentació de Meketrefe (no sabeu què és?… Ja vos ho explicaré!!!!) i la transformació d’una palleta en una estupenda flauta… Una invitació a la lectura diferent… (continuarà…)

Deixa una resposta