SEMPRE ESTEM INVITATS A LLEGIR

Açò pareix l’apocalipsi… s’acaba el projecte Comènius amb Finlàndia, la invitació lectora a Mislata… Tot té un principi un final però no podem dir que no passem a una altra cosa, seguim en la nostra tasca i continuem apostant per la cultura, l’educació, la creació, el coneixement del nostre passat i sobretot del fet de compartir.

Una vegada més estem agraïts als professors dels instituts de Mislata per considerar que esta activitat és interessant per a l’alumnat, insistint a l’Ajuntament per a la seua realització. D’altra banda, hem de dir que sempre és fascinant per a nosaltres observar les respostes d’este públic a vegades un poc complicat i sempre entregat. Compartint. Enguany ha succeït una cosa magnífica i és que hem tornat a l’IES Músic Martí i Soler que feia dos anys que s’havien retirat de realitzar esta activitat.

Per descomptat, no hem pogut evitar els comentaris sobre Finlàndia ja que esta aventura va tindre lloc a mitat d’estes visites. Abans d’anar els parlàvem d’allò que pensàvem mostrar-los i a la tornada els parlàvem de tot allò que havíem vist i aprés… Bo, esperem repetir l’any que ve.

Deixa una resposta