PROJECTES: Associacions Culturals

SENYORS I SENYORES!! seguim ací (en els temps que corren) lluitant contra la desesperança, la incredulitat i els mals hàbits culturals. ENS SEGUEIXEN SENSE LLEVAR ELS SOMNIS les agències de qualificació de risc, “las primas” i les minúcies de les retallades.

La nostra labor és ser lluitadors/es infatigables de la il·lusió, del futur harmoniós dels infants i de les històries transmeses que ens fan anar més enllà (fins i tot de nosaltres/as mateixos/as).

I com treballadors/es incansables del patrimoni cultural, de la música i el teatre hem decidit acostar-nos a col·lectius que amb el seu treball i esforç aporten una gran varietat de propostes culturals a la societat: com són les ASSOCIACIONS CULTURALS I ELS COL·LECTIUS DE BARRI.

Fresc i dinàmic el món en què vivim respira més tranquil gràcies a aquest tipus de propostes.

De moment hem tingut la grata sorpresa de visitar dues associacions culturals dignes d’esmentar i acostar les seues propostes:

Una d’elles és LA MINÚSCULA, associació establida en el barri de Velluters de la ciutat de València.
L’Associació La Minúscula com bé expressen és un “Col·lectiu multidisciplinari … que abast àmbits com la Il·lustració, l’Arquitectura, el Disseny, el Grafiti i el Paisatge. Fer ciutat col·lectivament en un espai de creació, goig i intercanvi.”

  • Vos deixem l’enllaç al blog de l’associació i a una de les seues iniciatives més interessants METALMORFOSIS.

  • I ací les fotos de l’esdeveniment:

  • I en el Barri de Benimaclet de la ciutat de València el Centre Cultural Ameba:

  • “El Centre Cultural Ameba naix de la iniciativa de cinc joves provinents de diferents disciplines i nacionalitats amb la finalitat d’oferir una alternativa més al nostre barri d’acolliment…per mitjà de l’esforç col·lectiu esperem poder oferir una alternativa de participació social i cultural des d’i pel barri.”

  • Ací teniu les fotos:
  • De moment fins a ací arriba el nostre projecte, esperem com sempre els vostres comentaris i la vostra difusió.

    Deixa una resposta