‘CONTES RODATS’ fotos08

ACÍ TENIU LES PRIMERES FOTOS DE L’ESTRENA EL PASSAT DECEMBRE A EL TEATRE DE CAMPANAR:

Gràcies a tota la gent que ha vingut a aquesta xicoteta joia del teatre com és el Teatre de Campanar, als fans, a les germanes, pares i familiars, artistes tots ells d’aquest gran conte que és la vida. Gràcies també a les seues fotos, als seus aplaudiments i sobretot a les seues critiques que ens fan créixer un poc més.


Etiquetes: , ,

2 respostes per a “‘CONTES RODATS’ fotos08”

  1. Antoni Navarro va dir:

    Estic escoltant el nou disc mentre done una mirada al vostre blog i m’està entrant un neguit que no sé si aguantaré un dia més el disc complet. Les cançons comencen i ens porten núvols enllà i em passa com al llibre d’Italo Calvino “Si una nit d’hivern un viatger”, cada vegada m’embarque en la cançó i quan ja estic me la talleu de colp… I la següent torne a enlairar-me i torneu a mostrar-me només un bocí.

    Tal vegada per arrodonir l’enganxe caldria posar una sencera. He, he, he…

  2. Joan deu Peiroton va dir:

    He rebut el vostre CD “Illes flotants”, una meravella! Gràcies i felicitats!!!!

Deixa una resposta