Jornades gastronòmiques en Riópar

El passat cap de setmana vam tindre el plaer de participar (… i degustar) en unes jornades gastronòmiques celebrades en un lloc de La Manxa del nom del qual sí que vull recordar-me i al que a més vos invite a conéixer ja que quedàreu molt complaguts: Riópar és un poble d’Albacete situat en la Serra d’Alcaraz (políticament, en la Serra del Segura…) i és tot al contrari a allò que vos pot suggerir La Manxa. Un xicotet oasi enmig de la planura. Ací es troba el Naixement del riu Mundo: fauna, naturalesa i aigua, combinació digna d’un paradís.

D’altra banda, amb aquestes jornades es pretenia obrir l’horitzó gastronòmic dels professionals de la zona gràcies a les ponències de diferents personatges de rellevància en el panorama culinari i al mateix temps mostrar als visitants els productes de qualitat de la zona i la cuina tradicionals junt amb les innovacions que s’han anat afegint en estos últims anys.

La nostra aportació: la música, les històries i la sintonia… Una experiència molt apetitosa.

Deixa una resposta