EL CONTE DEL MES: La riba del Oka

León Tolstoi, escriptor del s. XIX de gran importancia. Segur que obres com Ana Karenina i Guerra i Pau vos sonen encara que te moltes més. Està inclós en el moviment del realisme dins de la literatura. Va ser precursor del denominat “ naturalisme libertari” i per a ser conseqüent amb el seu pensament va abandonar la seua vida amb luxes per treballar el camp i la terra com un llaurador més. També va crear la pedagogia libertària que se basava en el respecte als demés i la no violencia. Ell tenia la seua pròpia teoria sobre la no violencia que ell mateix practicava. Van ser seguidors d’aquestes idees personatges tan importants com Gandhi i Martin Luther King…

Escolta el conte de La riba del Oka:

This movie requires Flash Player 8

Dibuix realitzat per Ramón Faro

Home conseqüent
Home no violent
Creia que l’amor
És el fonament…

Etiquetes:

Deixa una resposta