XUFA KIDS 2013

Diumenge passat vam tindre l’oportunitat d’inaugurar en el XUFA ROCK ‘13 un apartat especial per a famílies i xiquets anomenat XUFA KIDS que té l’objectiu d’acostar este tipus d’esdeveniments musicals a un altre tipus de públic desterrant la idea d’activitat per a uns quants “jóvens despreocupats i airosos”. El lloc triat: La Patacona… L’hora: vesprada-nit del 23 de juny, Nit de Sant Joan, la nit més curta de l’any, nit màgica per antonomàsia, i enguany amb una lluna molt, molt especial (no tornarà a veure’s així fins d’ací a 15 anys… on estarem llavors?…).

Verdaderament vam estar molt ben acompanyats, per amics coneguts, amics per conéixer, pares, mares, tios, veïns… podríem dir una “vesprada màgica” per a un dia tan especial. Cal ressaltar a més que acaba de començar l’estiu i acaba d’acabar l’escola… Yupiiiiii!… Estiu, estiu, que tota cuca viu… Estiu, estiu! Amors i calors, amics i rècords… ah sí, unes imatges…

Deixa una resposta